top of page
IMG_5200.jpg
IMG_4970.jpg
IMG_5215.jpg
IMG_5519.jpg

Com bé ens deia George Perec a Lo infraordinari el destí dels cotxes és el xoc amb els arbrats. D'aquesta manera en el nostre país les línies d'arbres plantats des de fa segles al marge de carreteres serien eliminats. Es deia que per raons de seguretat, de sinistralitat, o per la simple ampliació dels vials.

L’únic destí dels cotxes és xocar contra els arbres potser ens pugui remetre a Perec i les seves llargues llistes d’elements, accions… O a la sèrie d'accidents d'Andy Warhol, encara que sobretot pretén ser un inventari d’aquestes carreteres i paratges, que amb o sense les arbredes ens remeti a la seva tala. Alguns cops sols conservats en camins o carreteres secundàries o en les avingudes de plataners de cases o zones abandonades. Com a reflexió i plantejament, o com a anàlisi conceptual; es tracta en definitiva d'una obertura al diàleg, a l'elaboració d’un discurs crític. 

Olga Olivera-Tabeni. L'únic destí dels cotxes és xocar contra els arbres. Fotografies. 2019.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Como bien nos decía George Perec a Lo infraordinario el destino de los coches es el choque con los arbolados. De este modo en nuestro país las líneas de árboles plantados desde hace siglos al margen de carreteras fueron eliminados. Se decía que por razones de seguridad, de siniestralidad, o por la simple ampliación de los viales.

 

El único destino de los coches es chocar contra los árboles quizás nos pueda remitir a Perec y sus largas listas de elementos, acciones… O a la serie de accidentes de Andy Warhol, aunque sobre todo pretende ser un inventario de estas carreteras y parajes, que con o sin las arboledas nos remita a la suya tala. Algunas veces solo conservados en caminos o carreteras secundarias o en las avenidas de plataneros de casas o zonas abandonadas. Como reflexión y planteamiento, o como análisis conceptual; se trata en definitiva de una apertura al diálogo, a la elaboración de un discurso crítico. 

 

Olga Olivera-Tabeni. El único destino de los coches es chocar contra los árboles. Fotografías. 2019.

bottom of page